Dyrkjøpt fylkesfinale-tittel med verdi i Sogn og Fjordane

,

Bjørn-Erik Bruvoll er klar for Norgesfinalen i Tallinn, etter å ha hentet hjem Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Sogn og Fjordane.

33-åringen jobber som 1. styrmann i Siem Offshore på forsyningsskipet Siem Symphony til vanlig. Det betyr turnus, og 30.september var Bruvoll på jobb. På sjøen. Samtidig med at fylkesfinalen i Kommunepoker for Sogn og Fjordane ble spilt. Gode råd var bokstavelig talt dyre.

– Det ble en dyr affære for meg å spille fylkesfinalen. Jeg var så uheldig å være langt ut i blåmyra når finalen gikk, men jeg fikk det til like vel. Gjennom å spille med en kompis over telefon. Telenor sine maritime priser koster en hel del, men siden jeg vant så var det vel verdt det. Så da må vi prøve å hale i land seieren i Tallinn også, forteller Sogn og Fjordane-champion Bjørn Erik Bruvoll.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller».
Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Sogn og Fjordanes store pokerhåp i Tallinn-finalen heter altså Bjørn-Erik Bruvoll. Han sikret seg først Kommunepoker-tittelen i Eid, før han spilte inn reisen til Tallinn gjennom å vinne fylkesfinalen mot de andre 7 lokale vinnerne fra Sogn og Fjordane.

– Turneringen gikk opp og ned som ellers alt annet i livet, men jeg karret meg oppover etter start og satt fint med rundt 28 000 i starten. Jeg tapte også en all in mot small stacken. Der jeg traff straighten i floppen, men dessverre for meg traff han flushen på river. Etter det gikk det litt nedover, men med litt flaks så kom jeg meg opp igjen på startstack. Jeg vant etter hvert et par småfine potter, og var all inn på en bløff der jeg tok en massiv pot til min stack. Når det var igjen tre spillere så hadde jeg en god ledelse og slo ut smallstacken med flushdrag etter flop. Deretter gikk jeg all in mot han andre med A-J mot 3-A, men der traff han 3 på turn, så der røyk en god del. Men på neste all in gikk vi A-J mot A-9, så den dro jeg heldigvis i land. Jeg traff også straighten på riveren for å være helt sikker og seieren var i boks, forteller Bruvoll videre.

33-åringen sto igjen som vinner i feltet med 8 Kommunepokervinnere. Bruvoll fanget den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. 2 063 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i Nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.
Nå har den fotballfrelste Manchester United-supporteren enda en fet diplom på veggen hjemme på Nordfjordeid. Ved siden av den forrige.

– Det er kjekt å vinne turneringer, men det var litt kjedelig at det bare var med 8 spillere på finalebordet. Det samme gjelder kommunepokeren der fra vår kommune Eid. Men det er jo klart, siden jeg er en amatør, at sjansene blir større til mindre folk man møter. Det artigeste hadde vel vært å arrangert kommunepoker live, slik de gjorde med Vestlandsmesterskapet i Bergen. Jeg husker for en tid tilbake at NordicBet arrangerte pokerturneringer på Eid, og da var det fullt med folk og god stemning. Så det er jo muligheter for Coolbet å kanskje gjøre det slikt neste gang. Når det re sagt så fungerte nettspill ganske så greit, sier Bruvoll.

Han er en del av det lokale pokermiljøet i Eid, der det meste går for seg live ved pokerfilten. Nå rettes blikket mot Tallinn. Der har Sogn og Fjordane sin fylkesmester også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker. I Tallinn tar Kommunepoker en ny retning. Vi går fra å spille online til live ved pokerfilten på Hilton Tallinn Park.

– Det blir kjekt med en tur til Tallinn. Jeg har aldri vært der før, og jeg er jo glad i livepoker siden jeg egentlig ikke spiller mye online. Alt kan skje ved et pokerbord, så man får gjøre en god innsats å se hvor langt man kommer. Go big, or go home, avslutter Bjørn-Erik Bruvoll, fylkesmester i Sogn og Fjordane.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *