Fikk skuta på rett kjøl i Nordland-finalen

,

Jørgen Sandstrak er klar for Norgesfinalen i Tallinn, etter å ha hentet hjem Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Nordland.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller».
Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Nordlands store pokerhåp i Tallinn-finalen heter Jørgen Sandstrak. Mosjøingen sikret seg først Kommunepoker-tittelen i Vefsn, før han sikret reisen til Tallinn gjennom å vinne fylkesfinalen mot de andre lokale vinnerne fra Nordland.

– Jeg gjorde det veldig bra i starten, og overall vil jeg påstå. Etter kort tid så var jeg oppe i 50 000 i chips mot andreplassens 30 000. Deretter så var jeg chippey. Nest siste hånda, så calla jeg 4-9 offsuite. Jeg floppa 44K og fikk check. Jeg raisa 5400 med totalt 16 000 i bud, og fikk minimum raise i retur. Da calla jeg bare de 32 000. Da kom ruter-J som gjorde det til 3 ruter i bordt. Jeg checka, så betta jeg 17 500. Fikk call i retur. Da kom 9-spar og jeg hadde hus. Jeg checka før jeg satte han på konge. Betta kraftig for muligens flush-bom. Betta 45 000 og fikk syn. Jeg fikk høre i ettertid han traff på konge. Deretter ble det all inn på neste hånd. Med J-K suita kløver mot 8-Q suita hjerter. Jeg vant siste hånd med par i Konger, forteller Nordlands-champion Jørgen Sandstrak.

Som altså fanget den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. 2 063 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i Nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.
Nå har karen fra den eldste byen på Helgeland enda en fet diplom på veggen hjemme i Grimstad. Ved siden av den forrige. Den siste smakte ekstra godt. Uværet over hele landet de siste ukene, har også rammet Nordland.

– Følelsen av å vinne i Nordland var ekstra deilig og fortjent, etter tre dager med å få opp båten min fra havbunn, Jeg fikk den opp på søndag, etter 6-8 timers slit. Så det føltes veldig godt med en seier senere på kvelden, sier Sandstrak videre.

Nå rettes blikket mot Tallinn. Der har Sandstrak også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker.
I Tallinn tar Kommunepoker en ny retning. Vi går fra å spille online til live ved pokerfilten på Hilton Tallinn Park.

– Jeg ser fram til å møte de andre som representerer sitt fylke, og forhåpentligvis slå de ut. Det hadde vært artig og sette de på plass og markere Nordland skikkelig på pokerkartet. Det blir uansett en artig opplevelse, avslutter Nordlands beste pokerspiller, Jørgen Sandstrak.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *