Ivar Bruvoll Vamråk, kommunepoker, Coolbet

Ivar så seg aldri tilbake i Finnmark-finalen

,

Ivar Bruvoll Vamråk er klar for Norgesfinalen i Tallinn, etter å ha hentet hjem Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Finnmark.

Ivar Bruvoll Vamråk er en profil mange har blitt kjent med gjennom sosiale medier eller rundt pokerfilten i Dublin. En livlig type som stort sett alltid er i slående godt humør. Pokerspillet er han veldig glad i, og da passet det meget godt med en tittel i hjemkommunen Hammerfest. Før han like godt kammet hjem fylkesmestertittelen i Finnmark.

– Turneringa gikk litt trått i begynnelsen. Jeg fikk litt mer motstand enn forventet, så var tidlig ned endel. Måtte skjerpe meg skikkelig etter en time. Da begynte ting å fungere bedre etter hvert. Etter jeg fikk chipleaden, så jeg meg aldri tilbake faktisk. Når vi var 4 spillere igjen hadde jeg mer chips enn de 3 andre til sammen, så da var det bare å presse på. Headsup varte ikke lenge heller, da han hadde bare rundt 15BB. Det ble ett veldig lett syn da han gikk all in og jeg så ned på A-J. Han hadde A-8 og J kom i flopp, så han dro for en runner runner som aldri kom. Så min andre tittel på 5 dager var i boks, forteller Finnmarks-mester Ivar Bruvoll Vamråk.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller».
Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Finnmarks store pokerhåp i Tallinn-finalen heter altså Ivar Bruvoll Vamråk. Han sikret seg først Kommunepoker-tittelen i Hammerfest, før han spilte inn reisen til Tallinn gjennom å vinne fylkesfinalen mot de andre 7 lokale vinnerne fra Finnmark.

– Av tidligere resultater har jeg et finalebord i NM main event i Dublin 2012 som ett klart høydepunkt. Sammen med et finalebord i Superweekend i Tallinn samme år. Siden det har det vært litt smått her og der, men har vel slått flere spillere enn de aller fleste i en og samme turnering. Da jeg ble nummer 189 av 41600 spillere i verdens største pokerturnering under WSOP 2016. Det er et litt morsomt resultat selv om det ikke gjorde meg til dollarmillionær akkurat, mimrer Bruvoll Vamråk.

Ivar Bruvoll Vamråk ble dratt ut i Kommunepoker-turneringen i Averøy tidligere i år. På andre forsøk tok han revansje i hjemkommunen, da onlinefillten ble rullet ut i Hammerfest. Bruvoll Vamråk fanget videre den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. 2 063 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i Nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.
Nå har den humørfylte karen enda en diplom på veggen hjemme i Hammerfest. Ved siden av den forrige.

– Jeg gleder meg vanvittig til Tallinn, og det er veldig mange venner som skal nedover. Det blir kjempegøy, det vet jeg på forhånd. Så de som sitter hjemme og ikke reiser til Tallinn 17-21.oktober, har tapt i ludo i alle fire fargene, det er helt sikkert, sier Vamråk videre.

Nå rettes blikket mot Tallinn. Der har Vamråk også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker.

– Nå er det bare å begynne å planlegge pakking. Da jeg reiser til Tallinn blir det ikke tilbake til Finnmark før på nyåret, først blir det Stavanger en måned på jobb, før det blir ferie hele desember. Det blir en plass det er varmt. Så det hadde vært fint å reist for å vise fram en stor pokal, sier Vamråk videre.

I Tallinn tar Kommunepoker en ny retning. Vi går fra å spille online til live ved pokerfilten på Hilton Tallinn Park.

– For meg er det helt klart en fordel med live-poker. Online har jeg nesten ikke spilt de siste 10 årene. Tittelen skal jeg gå for, selv om jeg ser flere veldig dyktige spillere som vil gjøre det veldig vanskelig for meg å gå hele veien. Siden jeg hadde verdens dårligste glid i Vegas i sommer, satser jeg på at jeg får igjen det nå. Da skal jeg nå langt. Jeg vil også rose Coolbet- gjengen, som har laget og organisert alt dette. For en enorm jobb, og så bra opplegg Kommunepoker har blitt. Det blir garantert kronet med en fantastisk avslutning i Tallinn 16. -21. oktober, avslutter Finnmarks beste pokerspiller Ivar Bruvoll Vamråk.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *