Rusten pokerform ingen hindring for nybakt pappa

Kim André Sagberg er regjerende kommunemester i poker. Den nybakte faren håper ikke rusten pokerform skal være noe hinder for en ny triumf i Agdenes søndag. 

Sagberg ble historisk som den første kommunemester i poker noensinne i den vesle kommunen Agdenes under sesong 1 av Kommunepoker. I feltet på 4 spillere sto den da vordende småbarnspappaen igjen som mester.

Nå er en liten krabat kommet i boet til casa del Sagberg, pokerformen er rusten, men lysten på å forbedre fjorårets tredjeplass i fylkesfinalen for Sør-Trøndelag er ekstremt høy.

-Det er kjedelig å komme såpass nær seieren uten å dra det i land, så i år er målet å komme seg helt til den Norgesfinalen i Tallinn. Agdenes er en liten kommune og ikke allverden til pokerinteresse, men jeg håper den kan øke etter hvert. I mai i år ble jeg og samboeren foreldre for første gang til ei lita jente. Derfor har tida gått med til litt andre ting enn poker i det siste. Vi har også et hus vi driver å pusser opp. Men fra høsten av så kommer både jeg og samboeren til å bruke mer tid på poker igjen, sier regjerende Agdenes-kommunemester Kim Andrè Sagberg.

Les mer: Er dere klare Trøndelag? 

Rusten pokerform ingen hindring?

For lave 10 euro kan du i år kjempe om tittelen i 1 av de 48 kommunene i Trøndelag. Søndag 28. juli ruller Kommunepoker ut onlinefilten i disse 14 kommunene.

Åfjord, Agdenes, Bjugn, Flatanger, Fosnes, Frosta, Frøysta, Grong, Hemne, Hitra, Holtålen, Høylandet, Iderøy og Indre Fosen.

Under sesong 1 fikk Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag hver sin fylkesmester, som spilte Norgesfinalen i Tallinn samme høst. I år er det kun en fylkesmester fra det sammenslåtte fylket som skal spille mot de 17 andre fylkesmesterne i den estiske hovedstad.

Alle kommunemestere møtes i fylkesfinalen. Arrangøren av Norges største pokerturnering Kommunepoker dekker reise, opphold og innkjøp i Coolbet Open. I tillegg til at Norgesfinalen skal ha en Norgesmester i poker.

-Konseptet er spennende. Jeg håper det bidrar til at interessen for poker øker, og at flere begynner å spille. Vi har bare en live-turnering i Norge hvert år, så det er fint at det skjer noe annet gjennom året, avslutter regjerende Agdenes-kommunemester Kim Andrè Sagberg.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *