Hvem blir beste Kommunepoker-ambassadør?

Victoria Johnsen-Fredriksen vant sist ambassadør-turnering i Kommunepoker. 26. april går neste online med en Coolbet Open-pakke i førstepremie. 

Sesong 3 av Kommunepoker er på oppløpssiden, men arrangøren Coolbet søker fortsatt ambassadører til Oslo. De som tar på seg jobben, får spille en egen free roll ambassadør-turnering 26. april. I premiepotten ligger ei Coolbet Open-pakke til den store turneringen i Tallinn i november.

I sesong 2 var det Victoria Johnsen-Fredriksen som til slutt sto igjen som vinner av den eksklusive onlineturneringen. 

-Det gikk veldig greit i begynnelsen. Helt til etter første timen var jeg kanskje shortest i en god halv time. Det så ikke så veldig lyst ut helt til jeg dessverre slo ut min egen mor. Det fikk jeg litt dårlig samvittighet for. Etter det gikk det bare oppover. Jeg hadde et par «risky» all in calls jeg var veldig heldig med, og holdt meg i toppen. Etter det ble finalebord røk spiller etter spiller. Da jeg slo ut 3. plassen, og vi var heads up, dominerte jeg og hadde virkelig troa på at dette skulle gå min vei. Gjennom hele turneringen varierte det veldig med kortene egentlig. Jeg føler jeg fikk de riktige kortene når jeg virkelig trengte de, selv om det gikk veldig tregt med lite action for min del når jeg var shortest og måtte spille tight. Det endte godt til slutt,  og jeg var utrolig fornøyd når jeg vant, forteller 19-åringen fra Kristiansand, som tok ut sin egen mor i beste Kommunepoker-ånd.

Lavterskel-turneringen

Kommunepoker er turneringen der familie, venner, kollegaer og bekjente møtes for å gjøre opp om tung prestisje ved onlinefilten. Historiene er mange der familiemedlemmer har endt heads up om tittelen. Den bringer som kjent kommunemesterne videre til fylkesfinalen. Der et sete til Norgesfinalen og ei Coolbet Open-pakke ligger i potten til fylkesmesteren.

I kommunepoker kan du delta i flere kommuner. Der du bor eller jobber er to av dem. Du kan også spille der du er født eller oppvokst samt i den kommunen du er medlem av det lokale idrettslaget.

Ambassadør-vinneren i sesong 2 spilte flere turneringer uten å gå hele veien.

-Jeg spilte faktisk for 3 kommuner. Jeg vant ticket til Kristiansand, hvor jeg da gikk på skole. Samt i Lindesnes hvor jeg hadde bosteds adresse. Også var jeg ambassadør for min hjemby Mandal. Skal jeg være helt ærlig husker jeg ikke hvordan det gikk, jeg er forferdelig dårlig på å huske hender og turneringer, men jeg husker jeg ikke vant hvertfall, sier Johnsen-Fredriksen videre.
Om du er med som ambassadør i sesong 3 av Kommunepoker kan du spille ambassadør-turneringen 26. april.
Victoria Johnsen-Fredriksen er en fersk pokerspiller som muligens blir å høre mer fra. 
-Jeg er en nokså ung og fersk pokerspiller fra Lindesnes, som nå jobber i Kristiansand. Jeg begynte som dealer i hjemme- turneringer. Bare for gøy siden de trengte noen. Etter det måtte jeg bare prøve selv å spille, for å se om det var noe for meg. Det var det absolutt fant jeg fort ut da. Nå har det bare blitt hobbyen min de siste 2-3 årene. Jeg spiller så mye jeg får tid og har råd til som lærling. Det blir lite online egentlig, så da var det utrolig gøy at jeg vant denne, avslutter Victoria Johnsen-Fredriksen. 
3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Les mer; Hvem blir beste Kommunepoker-ambassadør?  […]

  2. […] 26-åringen er en ivrig pokerspiller, der han senest ble kommunemester i Hemnes og nummer 5 i fylkesfinalen for Nordland i årets sesong av Kommunepoker. Der Ottermo i tillegg var ambassadør for Rana og Leirfjord. Det gir deltakelse i ambassadør-turneringen, som kan gi en Tallinn tur under Coolbet Open i mai. […]

  3. […] Les mer: Hvem blir beste Kommunepoker-ambassadør?  […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *