Her er Kommunepoker-mestertitlene i spill

Sesong 4 av lavterskelturneringen ruller fortsatt videre i Viken. Det er ventet tøff kamp om kommunepoker-mestertitlene i flere kommuner de neste dager. 

Søndag 11.oktober spilles det om pokertronen i Eidsvoll, Asker og Bærum. Det er tre kommuner der det er ventet tøff kamp om mesterbeltet klokken 20.00.

Les mer: Stor verdi i å spille Norges største pokerturnering

Axel Thoren er regjerende kommunemester i Bærum, etter å ha kammet hjem tittelen i det 24-spiller tunge feltet under sesong 3. 38 spillere lå igjen i det slagne felt, da Månz Ekholm gikk til topps i Asker, mens Harald Sandmo (bildet) toppet feltet på 34 spillere i Eidsvoll.

Alle kommunemesterne vinner selvsagt tung prestisje og mesterbeltet i sin kommune, før de samles rundt onlinefilten til fylkesfinalen for Viken 25.oktober.

Fram dit er det to uker med turneringer i vente.

Se når din kommune spiller her

Mandag 12. oktober er det Hurdal og Nannestad som setter tittelen i spill. Espen Skåningsrud og Morten Engelstad heter de to regjerende mesterne fra sesong 3.

Tirsdag 13. oktober skal Christopher Myhrvold forsvare sitt tittelbelte i Nesodden kommune, der han toppet feltet på 8 spillere fra sesong 3. Samme kveld klokken 20.00 er det tidenes første Kommunemester i poker i Øvre Eiker som skal forsvare den lokale pokertronen. Der ble Stian Frydenheim kommunens beste pokerspiller i 2019.

Hvaler og Marker spiller kommunepoker onsdag 14.oktober klokken 20.00 i Coolbets pokerklient. To kommuner som kan bli historiske om de får kåret sin første Kommunemester i poker. I løpet av de 3 første sesongene av Norges største pokerturnering har det aldri blitt spilt om tittelen i noen av disse to kommunene. Hva nå?

Torsdag 15.oktober skal vi tilbake til Hallingdal, der pokermiljøet er stadig voksende. Simen Øyo heter den regjerende kommunemester i Hol, mens Carina Stabæk jager en ekte seierstrippel i Ål. Der har hun hentet hjem tittelen som pokerdronning siste to sesonger.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *