Emil vant fylkesfinalen i Sør Trøndelag

,

Emil Solberg er klar for Norgesfinalen i Tallinn, etter å ha hentet hjem Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Sør Trøndelag.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller».
Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Sør Trøndelags store pokerhåp i Tallinn-finalen heter Emil Solberg. Han sikret seg først Kommunepoker-tittelen i Hemne, før 4-barnsfaren spilte inn reisen til Tallinn gjennom å vinne fylkesfinalen mot de andre 8 lokale vinnerne fra Sør Trøndelag. I Hemne-finalen måtte Solberg lenge kjempe et knallhardt oppgjør om Kommunepoker-tittelen. I Fylkesfinalen var det bedre glid.

– Jeg startet litt opp og ned rundt average. Jeg syns det tok seg opp bra når det ble finalebord, Jeg var da nummer 2 på chipcount. Begynte da å slå ut spillere. Chipleader doblet en annen, og da ble vi 3 som var ganske jevne. Jeg fikk imidlertid overtaket, og økte jevnt og trutt. Slo ut 4 eller 5 av mine 8 motstandere. Vinnerhånda ble A-A mot 10-Q. Jeg limper i lille blind, motstander går all-in. AxJ i flopp, J på turn. Død. Ca 12K mot 170K, memorerer fylkesmester Emil Solberg i Sør Trøndelag.

Han sto igjen som vinner i feltet med 9 Kommunepokervinnere. Solberg fanget den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. 2 063 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.
Nå har den utdanna bygningsingeniøren enda en diplom på veggen hjemme på Hemne. Ved siden av den forrige.

Kommunepoker var en positiv opplevelse i et pokermarked der det ellers kryr av online-tilbud. Solberg spiller aktivt både lokalt og live. Han har også spilt NM i Dublin og på Gardermoen flere ganger.

– Det er litt artig å være fylkesmester online. Jeg spiller mest live. Av og til på nett. Det er mange folk som spiller på nett, og det er mange tilbydere. Det må være et godt konsept for at det skal slå an, forteller Solberg.

Nå rettes blikket mot Tallinn. Der har 32-åringen også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker.

– Jeg går alltid for å vinne. Det blir veldig spennende, og jeg skal gjøre mitt beste. Dog, jeg er en enkel underdog og amatør. Det tror jeg blir mitt utgangspunkt. Om live er en fordel kontra online får tiden vise. Det kommer veldig an på hvordan motstanderne er, runder fylkesmester i Kommunepoker i Sør Trøndelag, Emil Solberg av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *