Laks Vegas-pokerkongene jager Frøya-tittelen

Den vesle øy-kommunen Frøya skal søndag krone sin første kommunemester noen sinne. Muligens er det en av Laks Vegas-pokerkongene som kammer hjem tittelen. 

Laks Vegas er nemlig navnet på en lokal pokerklubb i den lille øy-kommunen på Trøndelagskysten. Under sesong 1 var det ikke nok påmeldte til å starte en turnering. Når Kommunepoker ruller ut onlinefilten søndag 28. juli, håper pokerambassadør Drea Karlsen det er nok innkjøp på lave 10 euro til å kåre den historiske første kommunemesteren i poker. Muligens er det en av de lokale heltene på Laks Vegas som tar setet i fylkesfinalen?

-Jeg syns Kommunepoker er et artig konsept med en skikkelig god gulrot i enden. For det første liker alle å få en tittel, og en kommunemester er også en tittel. Gulroten er å vinne fylkesfinalen og spille live i Tallinn. Med mulighet for å vinne en plass på Team Coolbet og dermed få en NM-pakke til rundt 30 000. Jeg hadde ikke hatt noe i mot å vinne den selv. Det er en veldig fin premie, sier Drea Karlsen, som aldri rakk å registrere seg for fjorårets Kommunepoker-turnering i Trøndelag.

-Jeg skulle spille, men så var jeg i Marbella og spilte Pokerstars Festival da kommunepoker for Trøndelag gikk. Dermed fikk jeg rett og slett ikke tid til det. I år blir det, slår Kommunepoker-ambassadør Karlsen fast.

Les mer: Venners venner pokerturnering med feit premiepott

Laks Vegas-pokerkongene

Søndag 28. juli skal det kåres kommunemesterne i disse 14 kommunene i Trøndelag:

Åfjord, Agdenes, Bjugn, Flatanger, Fosnes, Frosta, Frøysta, Grong, Hemne, Hitra, Holtålen, Høylandet, Iderøy og Indre Fosen.

Søndag 4. august fortsetter kampen om titlene i Klæbu, Leka, Leksvik, Levanger, Lierne, Malvik, Meldal, Melhus, Meråker, Midtre Gauldal, Nærøy, Namdalseid, Namskogan, Namsos, Oppdal, Orkdal, Ørland og Osen.

De siste kommunene som får sine poker-mestere 11. august er Overhalla, Rennebu, Rindal, Roan, Røros, Røyrvik, Selbu, Skaun, Snåsa, Snillfjord, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Tydal, Verdal, Verran og Vikna

Kommunepoker-ambassadør Drea Karlsen er klar for NM i poker i Stokke i slutten av august, men vil gjerne spille seg til Norgesfinalen i Tallinn før den tid. Da må hun vinne Frøya-tittelen søndag, og deretter fylkesfinalen 18. august mot de andre lokale kommunemesterne.

Hun kan få tøff kamp fra Laks Vegas-pokerkongene:

– Frøya er ei ganske lita øy med kun 4 000-5000 innbyggere, så det er ikke alltid like lett å samle nok folk til en turnering. Pokerinteressen der har vært ganske varierende, men det ble startet en pokerklubb med navn Laks Vegas. Et fantastisk navn. Jeg har spilt der ute noen ganger selv, og det er alltid like gøy. Det er helt klart Frøya-væringer som liker å spille kort nok. Vi får håpe de slenger seg med på kommunepokeren i år, så vi kan få en Frøya-væring inn i fylkesfinalen, avslutter Drea Karlsen.

Les mer: Owe Egeland er klar for ny Norgesfinale i Kommunepoker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *