Er dere klare Nordland?

Sesong 2 av den populære lavterskel-turneringen Kommunepoker, har hatt en suksessfull reise gjennom 15 fylker. Søndag 25. august ruller onlinefilten ut på nytt. Er dere klare Nordland? 

For lave 10 euro kan du spille om kommunemester-tittelen i andre halvdel av Nordland søndag 25. august.

Sesong 2 av Kommunepoker har allerede forbedret fjorårets Norgesrekord som den største pokerturneringen i Norge.

I det kommunepoker rundet 354 av totalt 422 kommuner har 2 316 spillere spilt om titler. (Oppdatert tall før Nordland 18. august)

Norgesrekorden på 2 063 deltakere fra sesong 1 har dermed allerede falt.

Nå er det andre halvdel av Nordland som står for tur. Vårt tredje nordligste fylke med 44 kommuner, som så Jørgen Sandstrak bli fylkesmester i fjor. Etter å ha blitt kronet som poker-konge i Vefsn.

Søndag 25. august fortsetter pokerturneringen der venner, familiemedlemmer, arbeidskollegaer, bekjente og naboer møtes til prestisjetunge dueller med et slag nettpoker, inn i de siste 25 kommunene i Nordland:

Leirfjord, Lødingen, Lurøy, Meløy, Moskenes, Narvik, Nesna, Øksenes, Rana, Rødøy, Røst, Saltdal, Sømna, Sørfold, Sortland, Steigen, Tjeldsund, Træna, Tysfjord, Værøy, Vågan, Vefsn, Vega, Vestvågøy og Vevelstad

Kommunepoker2019: Earlybirds får oddsbonus

Slik gikk det i Nordland i 2018

Under en kommunevis oversikt over regjerende mestere i de forskjellige kommunene.

Bodø: Kristoffer Andreassen

Rødøy: Evita Kristiansen

Hadsel: Magnus Danielsen

Øksnes: Rudi Hansen

Grane: Per-Ove Hoff

Fauske: Peter Skau

Vefsn: Jørgen Sandstrak

Vestvågøy: Christoffer Karlsen

Narvik: Håvard Sara

Hattfjelldal: Simen Rustad

Ballangen: Torben Hartvigsen

Røst: Kim Solvang

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5 000 kroner

Er dere klare Nordland?

Oslo åpnet årets Kommunepoker-sesong med å kåre Vegard Melgalvis til fylkesvinner. Broren til Lillestrøms fotballhelt Aleksander Melgalvis, kammet hjem den første billetten til Norgesfinalen i Tallinn i november.

Der skal de 18 fylkesvinnerne møtes til kamp om tittelen Norges beste pokerspiller 2019. Arrangøren Coolbet dekker reise, opphold og innkjøp i Coolbet Open ved siden av et sete i Norgesfinalen selvsagt.

Melgalvis har i ettertid fått selskap av Christian Arstad fra Akershus, Ole-Christian Rød fra Møre og Romsdal, Kai Gimre fra Aust Agder, Robert Olsen fra Telemark, Monica Klingenberg fra Vestfold, Per Kristian Langvik fra Østfold, Eirik Gluppe Steinstø fra Hordaland, Jon Kyte fra Vest-Agder, Camilla Brekke Furseth fra Buskerud, Sturla Hiller fra Hedmark, Eivind Gudmundsen fra Oppland, Owe Egeland fra Rogaland og Andreas Stamnestrø fra Trøndelag.

Les mer: Et godt tips før Kommunepoker starter

Oslo trommet sammen 157 deltakere til Kommunepoker-turneringen, og hadde dermed en oppgang på 50 prosent fra sesong 1.

Akershus samlet 257 spillere på sine 22 lokale Kommunepoker-turneringer under sesong 1. Det var nest høyest deltakere i hele landet. De fikk låne Norgesrekorden med 399 spillere i en uke denne sesongen.

Møre og Romsdal sendte 315 spillere til online-filten under sesong 1, men til denne sesongen mobiliserte fylket i nordvest skikkelig for å ta tilbake sin Norgesrekord. 29 av 35 kommuner kåret sine kommunemestere. Med massive 587 deltakere med korta i lufta over Møre og Romsdal.

Fylkesoversikt:

 1. Møre og Romsdal 587
 2. Akershus 399
 3. Telemark 206
 4. Trøndelag 179
 5. Østfold 172
 6. Oslo 157
 7. Hordaland 145
 8. Buskerud 145
 9. Hedmark 91
 10. Vestfold 88
 11. Rogaland 85
 12. Vest-Agder 77
 13. Sogn og Fjordane 65
 14. Oppland 61
 15. Aust-Agder 54

Hva skjer i Nordland?

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *