Heim-kommunemester debuterer med pokereventyr i Tallinn

Kenneth Holm ble Heim-kommunemester, og kammet samtidig hjem en gratis Tallinn-tur og plass i Norgesfinalen. Det blir 45-åringens første internasjonale turnering, og totalt andre utenfor kommunegrensa.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

I Heim følger det tunge forpliktelser med tittelen kommunemester. Emil Solberg og Andreas Stamnestrø vant under de to første sesongene fylkesfinalen, og spilte Norgesfinalen live i Tallinn. Under sesong 2 ble Stamnestrø sogar Norgesmester. Det er de skoa Kenneth Holm nå skal prøve å fylle som fersk kommunemester i trønderkommunen.

-Turneringen startet veldig dårlig, der jeg fikk noen set up som ikke gikk min vei. Jeg klarte å spille meg opp igjen utover,og på finalebordet fikk jeg et kortsnitt jeg ikke har vært borti før. Det måtte bare gå en vei. Hele turneringen besto av venner og kjente. Ekstra gøy, og det føles kjempegodt å bli kommunemester. Det er et stort press og ha denne tittelen, da det er 2 spillere fra kommunen som har spilt i finalen i Tallinn tidligere. En av de vant hele greia, så det blir spennende og se hvordan det går i år, sier kommunemester Kenneth Holm.

Les mer: Anders Nordre Follo-mester skal på Tallinn-eventyr

Heim-kommunemester debuterer

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

For Kenneth Holm blir Norgesfinalen veldig spesiell etter å ha toppet feltet på 30 spillere i Heim. Den gifte 3-barnsfaren dyrker fiske og poker i den fritida han har tilgjengelig, men oftest er det på kortreist basis.

-Det skal bli veldig spennede med Norgesfinale i Tallinn. Jeg har kun vært ute av kommunen, og spilt poker en gang. Det var Midt-Norsk kvallik til NM, og det gikk ikke bra, forteller finalist Kenneth Holm.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av Kommunepoker er i gang i sitt andre fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

– Jeg har spilt en god del på Coolbet de siste åra, og var Kommunepoker-ambassadør for kommunen i fjor. Jeg hadde ganske god kontroll på denne turneringen sånn sett, og vant også billett for deltakelse, avslutter kommunemester Kenneth Holm.

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: All in i Tallinn for Ullensakers kommunemester i poker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *