Regjerende Sarpsborg-kommunemester på ny jakt

Regjerende Sarpsborg-kommunemester Per Kristian Langvik skal prøve å forsvare tittelen i torsdagens Kommunepoker-turnering. Det spilles også i Hurdal og Flesberg.

Kveldens tre Kommunepokerturneringer starter som vanlig klokken 20.00 i Coolbets pokerklient. Innkjøp er lave 10 euro, og du spiller om den prestisjetunge tittelen beste pokerspiller i kommunen. I tillegg et sete i fylkesfinalen for nye Viken fylkeskommune.

Per Kristian Langvik ble kommunemester i Sarpsborg under sesong 2, og vant siden hele fylkesfinalen for Østfold. Det gav plass i Norgesfinalen i Tallinn. Der ble 46-åringen til slutt treer. Kun slått av Norgesmester Andreas Stamnestrø fra Trøndelag og Akershus-fylkesmester Christian Arstad.

-I Norgesfinalen var jeg nær ved å ryke allerde i første hånd med hus mot  hus. Det ble noen tunge timer etter det, men jeg var tålmodig og fikk skrapa sammen noen sjetonger som holdt til finalebordet. Det var ikke mye spillerom for meg der, og dessuten var det ekstremt korttørke. Likevel kjempet jeg meg til 3. plass, og jeg er fornøyd med det. Nå satser jeg på å ta dette hjem om sjansen byr seg på nytt, sier regjerende Kommunemester Per Kristian Langvik.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Regjerende Sarpsborg-kommunemester

Langvik er klar for å forsvare tittelen i Kommunepoker i Sarpsborg i kveld. 46-åringen har lyst på en ny tur til Norgesfinalen i Norges største pokerturnering.

-Tallin er fantastisk på alle måter og jeg gleder meg allerede til mai. Kommunepoker i Sarpsborg og ny sesong bør gi større felt og stor interesse. Mange begynner å se verdien i dette med flotte premier og ikke minst jakten på en tittel.  Jeg forventer hardere konkurranse denne gangen men selvsagt går jeg for back to back, sier Langvik videre.

Han fullroser lavterskeltilbudet Kommunepoker. Der absolutt alle har en sjanse til å kjempe om tittel og drømme-pokerreisen til Tallinn.
-Konseptet med kommunepoker er fantastisk. Et tilbud for alle og prisen er overkommelig for de fleste. Opplegget fra Coolbet er bra, ikke minst er det flinke folk som styrer. Tror dette bare utvikler seg, og personlig kunne jeg ønske at dette også kunne bli i liveformat. Jeg skal gjøre mitt beste i Sarpsborg. Vinner jeg der går jeg for å ta ned finalen for Viken også, avslutter regjerende Sarpsborg-kommunemester Per Kristian Langvik.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *