Hvem blir historisk Snillfjord-pokermester

Kommunepoker-ambassadør Rune Kjøren ser frem til søndagens onlineturnering som skal kåre en historisk Snillfjord-pokermester. 

Snillfjord fikk aldri med utfallet av fylkesfinalen i Sør-Trøndelag å gjøre under sesong 1. Rett og slett fordi det aldri ble startet noen turnering i den vidstrakte kommunen.

Det må være minst 3 spillere søndag klokka 20 for å kåre en historisk Snillfjord-kommunemester.

Kommunepoker-ambassadør Rune Kjøren ser frem mot Poker-NM i Stokke, men først er det onlineturneringen på hjemmebane som står på kjøreplan.

-Konseptet med kommunepoker synes jeg er veldig spennende. Der får du sammla alle pokerspillere i hele kommunen rundt filten, og ikke bare vennelag rundt om i bygda. Dette blir første gang jeg spiller kommunepoker, da det ikke ble noe i fjor. Interessen for poker i Snillfjord er litt spredt kan du si. Snillfjord er en ganske stor kommune i areal, men liten i folk. Vi blir litt spredt rundt. Det hadde vært kult å blitt første vinner i Snillfjord, sier Kommunepoker-ambassadør Rune Kjøren.

De 14 første fylkesmesterne i årets Kommunepoker ser ut som følger:

Vegard Melgalvis (Oslo), Christian Arstad (Akershus), Ole-Christian Rød( Møre og Romsdal), Kai Gimre (Aust-Agder), Robert Olsen ( Telemark), Monica Klingenberg ( Vestfold), Per Kristian Langvik (Østfold), Eirik Gluppe Steinstø ( Hordaland), Jon Kyte (Vest-Agder), Camilla Brekke Furseth ( Buskerud), Sturla Hiller (Hedmark), Eivind Gudmundsen ( Oppland) og Owe Egeland (Rogaland).

Historisk Snillfjord-mester

For lave 10 euro kan du kjempe om å bli Snillfjords representant i fylkesfinalen. En historisk Snillfjord-mester skal kåres som 1 av de 17 siste kommunene i Trøndelag søndag 11. august.

Overhalla, Rennebu, Rindal, Roan, Røros, Røyrvik, Selbu, Skaun, Snåsa, Snillfjord, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Tydal, Verdal, Verran og Vikna står på programmet som siste 17 kommuner ut i fylke nummer 15 på Kommunepokers suksessfulle reise gjennom Norges 422 kommuner.

På nytt har Kommunepoker satt rekord som Norges største pokerturnering. Spørsmålet er hvem som blir Trøndelags fylkesmester, som skal spille Norgesfinalen i Tallinn på arrangøren Coolbets regning.

Fra søndagen 28. juli og 4. august sine Kommunepoker-mesterskap er Andreas Stamnestrø(Hemne), Einar Sterten(Agdenes), Anders Strand(Klæbu), Adrian Hoseth(Levanger),Kjetil Sandmo(Lierne), Frank Midtlyng(Melhus), Brynjar Melvin(Midtre Gauldal),Olav Fausa(Nærøy),Håvard R. Hanson(Namsos) og Per Arne Hoel klare for fylkesfinalen 18. august. Der får de konkurranse om tittel og reise til Norgesfinalen i Tallinn fra de resterende kommunevinnerne i Trøndelag søndag 11. august.

-Her går det mest i jobb og forbredelse til poker-NM i stokke i slutten av august. Akkurat nå spiller jeg poker så mye jeg har tid til fram mot NM. Ellers i året blir det 4-6 live-turneringer i måneden pluss litt online, avslutter Kommunepoker-ambassadør Rune Kjøren.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *