Nordlands pokerkonge håper på motstand

Nicholai Diaz Bull er Nordlands regjerende fylkesmester. Mandag kveld håper han på motstand når Kommunepoker ruller ut onlinefilten i Herøy. 

Nordland har så langt sett 10 kommunemestere bli kronet, og alle er klare for fylkesfinalen 16. februar. Der håper 23 år gamle Nicholai Diaz Bull å sitte i ny kamp om fylkesmestertittelen han vant i kraft av å bli kommunemester i Herøy under sesong 2.

-Det er gøy å forsvare tittelen som fylkesmester. Jeg håper vi får kjørt igang turneringen i Herøy mandag klokken 20, så jeg kan prøve å ta meg til en ny fylkesfinale. Jeg har god tro på en kommunemester-tittel, sier Diaz Bull.

Kommunepoker er en lavterskel-turnering som passer for alle uansett pokerferdigheter. Derfor har også de to første sesongene generert en rekke dueller mellom naboer, kollegaer, familiemedlemmer, kompiser og bekjente med tilhold fra eller røtter til samme kommune.

Wild Card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Fire sjanser til å spille kommunepoker

Han gikk hele veien til Norgesfinalen i Tallinn sist sesong. For lave 10 euro i innkjøp kan du ta samme løype til den estiske hovedstad for å spille om å bli Norges beste pokerspiller. I samme premie ligger ei Coolbet Open-pakke, som dekker reise, opphold og innkjøp i Coolbet Open i vårvakre Tallinn.

-Det var en knallbra opplevelse. En herlig atmosfære og god stemning. Coolbet har fått til et bra opplegg med Coolbet Open, syns jeg! Norgesfinalen var tøff, da det var ganske rask struktur. Det ble en 7.plass til slutt, sier regjerende Nordlands-mester Nicholai Diaz Bull.

I Kommunepoker kan du spille om tittelen i den kommunen du bor, jobber, er født/oppvokst eller der du er medlem av det lokale idrettslaget.

Det gir flere nordmenn ekstra sjanser til å klatre hele veien til Norgesfinalen.

Nordlands pokerkongen ble kommunemester i Herøy, der han har sitt arbeide.

Mandag 3. februar klokken 20.00 i Coolbets pokerklient kan du spille Kommunepoker i Meløy, Herøy, Evenes og Flakstad.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *